Financial Planning

Financial Planning in ‘t Gooi: financiële expertise dicht bij huis

In uw leven heeft u vele financiële ingrediënten zoals een hypotheek, verzekeringen, pensioenverzekeringen en spaarrekeningen, wat er voor moet zorgen dat u onbezorgd door het leven gaat. Met goede financiële planning kunnen wij het beste resultaat halen uit al deze ingrediënten. Wij maken een totaalbeeld van uw persoonlijke financiële situatie zodat een beter beeld ontstaat van uw inkomens- en vermogenspositie voor nu en later. Daardoor wordt het makkelijker om u voor te bereiden op toekomstige uitgaven zoals de aanschaf van een nieuwe auto, studiekosten voor de kinderen, een bepaalde levensstandaard na pensionering enzovoorts.

Financial planning volgens Kamer Financial planning

Inzicht in uw financiële situatie, nu en in de toekomst, geeft duidelijkheid in uw leven. De rust die een financieel plan biedt geeft meer ruimte om te genieten en bereidt u beter voor op onverwachte gebeurtenissen. Financial planning geeft bovendien een grotere kans op een goed financieel rendement.

Financial planning: nu analyseren, later profiteren

Wij zijn gecertificeerd door de Federatie van Financial Planners en geven professioneel advies. Samen met u maken wij een financieel plan dat meer inzicht biedt in uw financiële toekomst door te berekenen welk financieel effect bijvoorbeeld plotselinge werkloosheid of arbeidsongeschiktheid op u heeft, of wanneer u onverwacht alleen komt te staan. Maar wij helpen u ook met de financiële  voorbereiding voor uw – misschien wel vervroegd – pensioen. In een persoonlijk financieel plan geven wij gericht adviezen voor een te verwachten, maar ook een onverwachte toekomst.

Als u zich afvraagt hoe u uw financiële situatie in kaart kunt brengen of hoe u financiële zekerheid voor later kunt bereiken, dan kunnen wij helpen. Vaak kunnen wij uw financiële situatie al na een eerste gesprek in kaart brengen en een passend financieel plan maken voor de toekomst.