FinanciŽle planning

Kamer Financial Planning; vermogensplanning en meer

Wilt u zich gericht met vermogensplanning gaan bezighouden? Dan is een gedegen financieel plan is cruciaal. Bij het opbouwen van vermogen gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Door de continue verandering van de wet- en regelgeving ontstaat steeds meer behoefte om in diverse levensfases over de juiste hoeveelheid vermogen te beschikken. De juiste hoeveelheid om uw individuele wensen te kunnen financieren. Kamer Financial Planning helpt u graag bij het maken van een financieel plan. Wie zijn financiŽn plant is beter voorbereid op onverwachtse wendingen. Wij rekenen voor u door wat het betekent als u nu werkloos of arbeidsongeschikt wordt of als u of uw partner komt te overlijden. Wij geven hierbij aan welke acties er gericht nodig zijn om deze onverwachtse gebeurtenissen financieel te dekken. Kamer Financial Planning helpt u graag verder!

Waarom Kamer Financial Planning?

Onder andere om de volgende redenen kunt u kiezen voor deze financieel planner in Hilversum:

  • Nu analyseren, later profiteren;
  • Rust en rendement;
  • Overzicht in uw financiŽle situatie.

Frans Kamer vertegenwoordigd Kamer Financial Planning. Vanuit zijn functie als financial planner analyseer hij de financiŽle haalbaarheid van uw doelen en beantwoordt hij deze met concrete oplossingen in samenwerking met diverse vakspecialisten. Als uw betrokken en discrete financial planner kijkt hij ook naar uw financiŽle toekomst. Tot slot luistert hij goed naar uw wensen, doelstellingen en uitgangspunten.

Maak nu een afspraak met Frans Kamer!

Wilt u graag bezighouden met vermogensplanning? Maar kan u daar wel wat hulp bij gebruiken? Vraag dan een vrijblijvend introductiegesprek aan! Een eerste intakegesprek duurt circa twee uur en is altijd gratis. Wilt u liever meer informatie over de verscheidende diensten van Kamer? Dan kunt u het beste het contactformulier invullen. Dit doet u door op de button Ďcontactí rechts boven in de pagina te klikken. Kamer neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Financial planning: nu analyseren, later profiteren

Samen met u maken wij een financiŽle analyse van uw huidige situatie dat resulteert in een persoonlijk financieel plan. Met het inzicht in uw huidige financiŽle situatie, maken wij vervolgens een planning voor uw financiŽle toekomst. Daarin kan onder andere staan wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u - of uw partner - komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden.

Meer informatie over financial planning

Het voordeel van een financiele planning maken

Goed financieel advies is cruciaal voor een zekere financiele toekomst. Bij vermogensplanning gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Mede door veranderende wet- en regelgeving, bestaat toenemende behoefte om te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen tijdens uw diverse levensfasen. Wij bieden hulp bij financiele zaken met een persoonlijk financieel plan. 

Meer informatie over vermogens planning