Tarieven

Kamer financial planning hanteert uiterst realistische tarieven. Hiervan geven wij u onderstaand graag een overzicht. Heeft u specifieke vragen over onze tarieven? Neemt u dan gerust contact op.

Vrijblijvend introductiegesprek (circa 2 uur):  gratis.


Financieel Plan: tussen € 1.750,- en € 2.500,- exclusief BTW

Hiervoor brengen wij uw huidige financiële situatie in kaart. (inkomsten, uitgaven en vermogen). Ook laten wij u de financiële gevolgen zien bij onverwachte gebeurtenissen zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Eveneens kijken wij naar uw financiële toekomst en zetten uw uitgangspunten, wensen en doelstellingen op een rij. Tot slot analyseren wij de financiële haalbaarheid daarvan en bieden u concrete oplossingen.

Vermogensplanning: tussen € 1.000,- en  € 1.500,- exclusief BTW

Hiervoor brengen wij uw huidige financiële situatie in kaart (inkomsten, uitgaven en vermogen) en zetten uw uitgangspunten, wensen en doelstellingen op een rij.  Eveneens bepalen wij uw risicoprofiel en analyseren uw risicotolerantie. Op grond hiervan bieden wij concrete oplossingen met betrekking tot het op maat laten renderen van uw vermogen.

Uurtarief: van € 125,- exclusief BTW

Onze werkzaamheden kunnen bestaan uit de inventarisatie van uw huidige financiële situatie, het updaten van uw financieel plan, vermogensplanning particulieren, vermogensoverdracht bij leven, vermogensoverdracht bij overlijden, het beantwoorden van ad hoc vragen en nog veel meer. Elke declaratie voorzien wij van een specificatie van de door ons voor u gewerkte uren.

Financial planning: nu analyseren, later profiteren

Samen met u maken wij een financiŽle analyse van uw huidige situatie dat resulteert in een persoonlijk financieel plan. Met het inzicht in uw huidige financiŽle situatie, maken wij vervolgens een planning voor uw financiŽle toekomst. Daarin kan onder andere staan wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u - of uw partner - komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden.

Meer informatie over financial planning

Het voordeel van een financiele planning maken

Goed financieel advies is cruciaal voor een zekere financiele toekomst. Bij vermogensplanning gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Mede door veranderende wet- en regelgeving, bestaat toenemende behoefte om te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen tijdens uw diverse levensfasen. Wij bieden hulp bij financiele zaken met een persoonlijk financieel plan. 

Meer informatie over vermogens planning