Over ons

Frans Kamer, uw financial planner bij KFP:

“Als financial planner creëer ik overzicht in uw financiële situatie”

“Ik breng niet alleen uw huidige financiële situatie in kaart, maar schets u ook de financiële gevolgen van bijvoorbeeld onverwachte werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, of een plotseling overlijden. Natuurlijk kijk ik ook naar uw financiële toekomst en luister goed naar uw uitgangspunten, wensen en doelstellingen. Als gecertificeerd financial planner analyseer ik de financiële haalbaarheid van uw doelen en beantwoord die met concrete oplossingen in samenwerking met diverse financiële specialisten."

De veelzijdige ervaring van Frans Kamer:

1977 - 1985 Diverse administratieve functies binnen de effectenbranche
1985 - 1992 Accountmanager particuliere relaties Van der Hoop Effectenbank N.V.
1992 - 2002 Hoofd particuliere relaties en onderdirecteur HSBC Investment Bank N.V.
2002 - 2003 Senior Beleggingsadviseur en Senior Vermogensbeheerder particuliere relaties bij Stroeve B.V.
2003 - 2011 Directeur, Senior Vermogensbeheerder en Senior Beleggingsadviseur particuliere relaties bij Paerel Vermogensbeheer B.V.
2011 - heden Senior Vermogensbeheerder en Senior Beleggingsadviseur particuliere relaties bij Steentjes Vermogensbeheer B.V.
2015 - heden Directeur, gecertificeerd financial planner bij Kamer financial planning B.V.

 

Financial planning: nu analyseren, later profiteren

Samen met u maken wij een financiŽle analyse van uw huidige situatie dat resulteert in een persoonlijk financieel plan. Met het inzicht in uw huidige financiŽle situatie, maken wij vervolgens een planning voor uw financiŽle toekomst. Daarin kan onder andere staan wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u - of uw partner - komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden.

Meer informatie over financial planning

Het voordeel van een financiele planning maken

Goed financieel advies is cruciaal voor een zekere financiele toekomst. Bij vermogensplanning gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Mede door veranderende wet- en regelgeving, bestaat toenemende behoefte om te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen tijdens uw diverse levensfasen. Wij bieden hulp bij financiele zaken met een persoonlijk financieel plan. 

Meer informatie over vermogens planning