FinanciŽle planning

Inventarisatie financiële planning

Wilt u een financiële planning opstellen? Daarvoor laat u eerst een inventarisatie voor de financiële planning uitvoeren. Met een inventarisatie voor uw financiële planning zorgt u ervoor dat u beter voorbereid bent op onverwachtse wendingen in het leven en daarbij rendeert u vervolgens financieel beter. Heeft u behoefte aan rust in u financiën en wilt u weten hoe u ervoor staat, nu en in de toekomst? Dan is het tijd voor een inventarisatie voor een financiële planning. Kamer Financial Planning voert graag de inventarisatie voor uw financiële planning uit.

Waarom een financial planning laten maken?

Door de veranderde wet- en regelgeving zal er meer de behoefte zijn om in diverse levensfases te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen om uw individuele wensen te kunnen financieren. Dan is het logisch dat u zich gericht met de inventarisatie voor een vermogensplanning bezig gaat houden. Hiervoor is een gedegen inventarisatie van uw financiën cruciaal. Bij het opbouwen van een vermogen gaat het niet alleen om het doel. De weg ernaar toe is ook erg belangrijk. Onderweg beantwoorden we samen de volgende vragen:

  • Heb ik extra vermogen nodig voor na mijn pensioen?
  • Heb ik extra vermogen nodig voor het inkopen van zorg?
  • Als ik extra vermogen nodig heb, hoeveel dan?
  • Is het beter uw hypotheek af te lossen, te sparen of te beleggen?
  • Hoe werkt de overdracht vermogen bij leven (schenken)?
  • Hoe werkt de overdracht vermogen na overlijden (testament)?

Over Kamer Financial Planning

De financiële planner bij Kamer Financial Planning is Frans Kamer. “Ik breng niet alleen uw huidige financiële situatie in kaart, maar schets u ook de financiële gevolgen als u bijvoorbeeld onverwacht werkloos of arbeidsongeschikt wordt, of overlijdt.” Precies daarom doet u een inventarisatie en maakt u een financiële planning. Kamer Financial Planning verzekert u dat u na het doen van een inventarisatie financiële planning meer kunt genieten van het leven dankzij de duidelijkheid. U weet waar u aan toe bent en hoe u ervoor staat.

Maak een afspraak

Wilt u graag meer informatie over de diensten of direct een inventarisatie voor uw financiële planning laten uitvoeren? Vul ons contactformulier dan in. Dit doet u door op de button rechtsboven in de pagina te klikken. Kamer Financial Planning neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u een vrijblijvend introductiegesprek? Dat kan ook. Het eerste gesprek duurt circa twee uur en is altijd gratis.

Financial planning: nu analyseren, later profiteren

Samen met u maken wij een financiŽle analyse van uw huidige situatie dat resulteert in een persoonlijk financieel plan. Met het inzicht in uw huidige financiŽle situatie, maken wij vervolgens een planning voor uw financiŽle toekomst. Daarin kan onder andere staan wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u - of uw partner - komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden.

Meer informatie over financial planning

Het voordeel van een financiele planning maken

Goed financieel advies is cruciaal voor een zekere financiele toekomst. Bij vermogensplanning gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Mede door veranderende wet- en regelgeving, bestaat toenemende behoefte om te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen tijdens uw diverse levensfasen. Wij bieden hulp bij financiele zaken met een persoonlijk financieel plan. 

Meer informatie over vermogens planning