FinanciŽle planning

Inkomen na pensioen

Wilt u weten wat uw inkomen na pensioen is? Kamer Financial Planning rekent graag voor u door wat het betekent als u nu arbeidsongeschikt raakt, werkloos wordt, of u of uw partner komt te overlijden. Niet altijd even leuk om over na te denken, maar wel nodig. Een goed financieel overzicht zorgt er voor dat u beter voorbereid bent op onverwachtse wendingen en rendeert u financieel beter. Kamer geeft altijd op een professionele manier aan of er gerichte acties nodig zijn om onverwachte gebeurtenissen in uw leven financieel het hoofd te bieden. Laat Kamer Financial Planning u helpen met een financieel overzicht en creŽer rust in uw financiŽn. Nu en in de toekomst.

Over Kamer Financial Planning

Kamer Financial Planning wordt door Frans Kamer vertegenwoordigd. Naast bijvoorbeeld uw inkomen na pensioen in kaart te brengen, helpt hij ook graag bij vermogensbeheer. Door zijn ervaring als senior beleggingsadviseur en -vermogensbeheerder kan hij u goed verder helpen bij het maken van een financieel overzicht. Frans Kamer zegt hierover het volgende:

ďVanuit mijn functie als financial planner analyseer ik de financiŽle haalbaarheid van uw doelen en beantwoord die met concrete oplossingen in samenwerking met diverse vakspecialisten. Als uw betrokken en discrete financial planner kijk ik ook naar uw financiŽle toekomst en luister ik goed naar uw uitgangspunten, wensen en doelstellingen.Ē

Waarom een financieel overzicht laten maken?

Door de veranderende wet- en regelgeving, zal er meer de behoefte bestaan om in diverse levensfases te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen om uw individuele wensen te kunnen financieren. Een gedegen financieel plan is dus cruciaal om gericht met vermogensplanning bezig te gaan. Samen met u beantwoordt Kamer Financial Planning daarom onder andere de volgende vragen:

  • Heb ik extra vermogen nodig voor na mijn pensioen?
  • Heb ik extra vermogen nodig voor het inkopen van zorg?
  • Hoe werkt de overdracht vermogen bij leven (schenken)?
  • Hoe werkt de overdracht vermogen na overlijden (testament)?
  • Is het beter uw hypotheek af te lossen, te sparen of te beleggen?
  • Als ik extra vermogen nodig heb, hoeveel dan?

Bij het opbouwen van een vermogen gaat het niet alleen om het doel; de weg ernaartoe is net zo belangrijk.

Maak nu een afspraak met Frans Kamer!

Wilt u inzicht in uw inkomen na pensioen? Of wilt u graag een eerste kennismakingsgesprek? Druk dan op de button Ďcontactí rechts boven in de pagina en vul uw gegevens in. Kamer Financial Planning neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Kamer Financial Planning helpt u graag verder!

Financial planning: nu analyseren, later profiteren

Samen met u maken wij een financiŽle analyse van uw huidige situatie dat resulteert in een persoonlijk financieel plan. Met het inzicht in uw huidige financiŽle situatie, maken wij vervolgens een planning voor uw financiŽle toekomst. Daarin kan onder andere staan wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u - of uw partner - komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden.

Meer informatie over financial planning

Het voordeel van een financiele planning maken

Goed financieel advies is cruciaal voor een zekere financiele toekomst. Bij vermogensplanning gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Mede door veranderende wet- en regelgeving, bestaat toenemende behoefte om te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen tijdens uw diverse levensfasen. Wij bieden hulp bij financiele zaken met een persoonlijk financieel plan. 

Meer informatie over vermogens planning