FinanciŽle planning

Financiële planning maken

Zit u eraan te denken om een financiële planning te laten maken? Met een financiële planning zorgt u ervoor dat u beter voorbereid bent op onverwachtse wendingen in het leven en daarbij rendeert u financieel beter. Heeft u behoefte aan rust in u financiën en wilt u echt weten hoe u ervoor staat, nu en in de toekomst? Dan is het tijd voor een financiële planning. Kamer Financial Planning helpt u graag bij het maken van een financieel overzicht en een toekomstige planning.

De voordelen van uw financiële planning

Kamer Financial Planning verzekert u dat u na het maken van uw financiële planning meer kunt genieten van het leven dankzij de duidelijkheid en dat verhoogt vooral de kwaliteit van uw leven. U weet waar u aan toe bent en hoe u ervoor staat. Wij helpen u vervolgens graag verder als blijkt dat er stappen gezet moeten worden om te zorgen dat u er nu ook goed voor staat mocht er iets onverwachts gebeuren. U maakt een financiële planning, omdat het zomaar kan zijn dat u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u of uw partner komt te overlijden. Niet leuk, maar wel heel goed om bij stil te staan en een planning te maken. Daarom rekent Kamer Financial Planning voor u door wat het betekent als een eerdergenoemde gebeurtenis voorvalt.

Over Kamer Financial Planning

De financiële planner bij Kamer Financial Planning is Frans Kamer. Frans Kamer heeft ruime ervaring door onder andere zijn functies als senior beleggingsadviseur en senior vermogensbeheerder. Hij kan u dus absoluut verder helpen bij het maken van een financiële planning.

“Als uw betrokken en discrete financial planner kijk ik ook naar uw financiële toekomst en luister ik goed naar uw uitgangspunten, wensen en doelstellingen. Vanuit mijn functie als financial planner analyseer ik de financiële haalbaarheid van uw doelen en beantwoord die met concrete oplossingen in samenwerking met diverse vakspecialisten.”

Maak direct een afspraak

Wilt u graag wat meer informatie over de diensten of direct een financiële planning laten maken? Vul dan ons contactformulier in. Dit doet u door op de button rechtsboven in de pagina te klikken. Kamer Financial Planning neemt dan zo snel mogelijk contact met u op waarna onze financial planner discreet met uw financiën aan de slag gaat. Wilt u een vrijblijvend introductiegesprek? Dat kan ook. Het eerste gesprek duurt circa twee uur en is altijd gratis.

Financial planning: nu analyseren, later profiteren

Samen met u maken wij een financiŽle analyse van uw huidige situatie dat resulteert in een persoonlijk financieel plan. Met het inzicht in uw huidige financiŽle situatie, maken wij vervolgens een planning voor uw financiŽle toekomst. Daarin kan onder andere staan wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u - of uw partner - komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden.

Meer informatie over financial planning

Het voordeel van een financiele planning maken

Goed financieel advies is cruciaal voor een zekere financiele toekomst. Bij vermogensplanning gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Mede door veranderende wet- en regelgeving, bestaat toenemende behoefte om te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen tijdens uw diverse levensfasen. Wij bieden hulp bij financiele zaken met een persoonlijk financieel plan. 

Meer informatie over vermogens planning