FinanciŽle planning

Financiële analyse uitvoeren

Een financiële analyse zorgt ervoor dat u beter voorbereid bent op onverwachtse wendingen in het leven. Daarnaast rendeert u er financieel beter van. Met een financiële analyse creëert u rust in uw financiën. Zowel nu als in de toekomst. U staat er misschien niet direct bij stil, maar door de financiële rust kunt u meer genieten en dit verhoogt de kwaliteit van uw leven. Kamer Financial Planning helpt u graag bij het uitvoeren van een financiële analyse.

Tijdens de financiële analyse rekent Kamer Financial Planning voor u door wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u of uw partner komt te overlijden. Niet leuk, maar wel nodig. Wij geven hierbij op een professionele manier aan of er gerichte acties nodig zijn om onverwachte gebeurtenissen in uw leven financieel het hoofd te bieden. Wilt u een financiële analyse doen voor uw huishouden? Dan zit u bij Kamer Financial Planning goed!

Hoe ziet een financiële analyse eruit?

Als u zich gericht met een vermogensplan en een financiële analyse gaat bezighouden met onze hulp, besteden we aandacht aan de volgende vragen:

  • Heb ik extra vermogen nodig voor na mijn pensioen?
  • Heb ik extra vermogen nodig voor het inkopen van zorg?
  • Als ik extra vermogen nodig heb, hoeveel dan?
  • Is het beter uw hypotheek af te lossen, te sparen of te beleggen?
  • Hoe werkt de overdracht vermogen bij leven (schenken)?
  • Hoe werkt de overdracht vermogen na overlijden (testament)?

Door de veranderde wet- en regelgeving zal er meer de behoefte zijn om in diverse levensfases te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen om uw individuele wensen te kunnen financieren. Hiervoor is een gedegen financial planning cruciaal.

Maak een afspraak

Wilt u graag wat meer informatie over de diensten of direct een financiële analyse laten uitvoeren? Vul dan ons contactformulier in. Dit doet u door op de button rechtsboven in de pagina te klikken. Kamer Financial Planning neemt dan zo snel mogelijk contact met u op waarna onze financial planner discreet met uw financiën aan de slag gaat. Wilt u een vrijblijvend introductiegesprek? Dat kan ook. Het eerste gesprek duurt circa twee uur en is altijd gratis.

Financial planning: nu analyseren, later profiteren

Samen met u maken wij een financiŽle analyse van uw huidige situatie dat resulteert in een persoonlijk financieel plan. Met het inzicht in uw huidige financiŽle situatie, maken wij vervolgens een planning voor uw financiŽle toekomst. Daarin kan onder andere staan wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u - of uw partner - komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden.

Meer informatie over financial planning

Het voordeel van een financiele planning maken

Goed financieel advies is cruciaal voor een zekere financiele toekomst. Bij vermogensplanning gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Mede door veranderende wet- en regelgeving, bestaat toenemende behoefte om te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen tijdens uw diverse levensfasen. Wij bieden hulp bij financiele zaken met een persoonlijk financieel plan. 

Meer informatie over vermogens planning