FinanciŽle planning

Kfp; uw financieel planner in Haarlem

Door de continue verandering van de wet- en regelgeving ontstaat er steeds meer behoefte om in diverse levensfases over de juiste hoeveelheid vermogen te beschikken om alle individuele wensen te kunnen financieren. Een gedegen financieel plan is cruciaal als je je bijvoorbeeld gericht met vermogensplanning wilt gaan bezighouden. Het gaat hierbij niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Wie zijn financiën plant, samen met een financieel planner in Haarlem, is beter voorbereid op onverwachtse wendingen en rendeert financieel beter. Bijvoorbeeld samen met Kamer Financial Planning (Kfp). In een financieel plan rekent Kfp door wat het voor u betekent als u nu werkloos of arbeidsongeschikt wordt of als u of uw partner komt te overlijden. Wij geven hierbij altijd aan welke acties er gericht nodig zijn om deze onverwachtse gebeurtenissen financieel te dekken. Voor een financial planner in Haarlem zit u bij Kfp goed!

Waarom kiezen voor Kfp?

De financial planner bij Kfp is Frans Kamer. Met zijn ervaring als beleggingsadviseur en vermogensbeheerder helpt hij u graag verder met een financieel plan of indien gewenst met vermogensbeheer. Onder andere om de volgende redenen kunt u kiezen voor een financiële planning in Haarlem:

  • Nu analyseren, later profiteren;
  • Betrouwbare financial planning;
  • Overzicht in uw financiële situatie.

Maak een afspraak met Frans Kamer van Kfp!

Wilt u meer informatie over de diensten van Kamer Financial Planning? Vul ons contactformulier dan in. Dit doet u door op de button ‘contact’ rechts boven in de pagina te klikken. Kfp neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u een vrijblijvend introductiegesprek? Dat kan ook. Het eerste gesprek duurt circa twee uur en is altijd gratis. Uw financiële planning in Haarlem regelt u samen met Kfp!

Financial planning: nu analyseren, later profiteren

Samen met u maken wij een financiŽle analyse van uw huidige situatie dat resulteert in een persoonlijk financieel plan. Met het inzicht in uw huidige financiŽle situatie, maken wij vervolgens een planning voor uw financiŽle toekomst. Daarin kan onder andere staan wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u - of uw partner - komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden.

Meer informatie over financial planning

Het voordeel van een financiele planning maken

Goed financieel advies is cruciaal voor een zekere financiele toekomst. Bij vermogensplanning gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Mede door veranderende wet- en regelgeving, bestaat toenemende behoefte om te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen tijdens uw diverse levensfasen. Wij bieden hulp bij financiele zaken met een persoonlijk financieel plan. 

Meer informatie over vermogens planning