FinanciŽle planning

Kamer Financial Planning; uw financieel planner in Bussum

Er ontstaat door de continue verandering van de wet- en regelgeving steeds meer behoefte om in diverse levensfases over de juiste hoeveelheid vermogen te beschikken. De juist hoeveelheid om al uw individuele wensen te kunnen financieren. Als u zich gericht met vermogensplanning wil gaan bezig houden, is een financieel plan cruciaal. Hierbij gaat het niet enkel om het doel, maar ook om de weg er naartoe. Wie zijn financiŽn plant, samen met een financieel planner in Bussum, is beter voorbereid op onverwachtse wendingen. Bijvoorbeeld samen met Kamer Financial Planning. In een financieel plan rekent Kamer Financial Planning door wat het voor u betekent als u nu werkloos of arbeidsongeschikt wordt of als u of uw partner komt te overlijden. Wij geven hierbij altijd aan welke acties er gericht nodig zijn om deze onverwachtse gebeurtenissen financieel te dekken. Voor een financieel planner in Bussum zit u bij Kamer Financial Planning meer dan goed!

Waarom Kamer Financial Planning?

Kamer Financial Planning wordt vertegenwoordigd door Frans Kamer. Met zijn ervaring als senior beleggingsadviseur en -vermogensbeheerder helpt hij u graag verder met een financieel plan of bijvoorbeeld met vermogensbeheer. Onder andere om de volgende redenen kunt u kiezen voor deze financieel planner in Bussum:

  • Rust en rendement;
  • Nu analyseren, later profiteren;
  • Overzicht in uw financiŽle situatie.

Maak nu een afspraak bij Kamer Financial Planning!

Wilt u graag wat meer informatie over de diensten? Vul ons contactformulier dan in. Dit doet u door op de button Ďcontactí rechts boven in de pagina te klikken. Kamer Financial Planning neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u een vrijblijvend introductiegesprek? Dat kan ook. Het eerste gesprek duurt circa twee uur en is altijd gratis. Kamer Financial Planning is uw financieel planner in Bussum!

Financial planning: nu analyseren, later profiteren

Samen met u maken wij een financiŽle analyse van uw huidige situatie dat resulteert in een persoonlijk financieel plan. Met het inzicht in uw huidige financiŽle situatie, maken wij vervolgens een planning voor uw financiŽle toekomst. Daarin kan onder andere staan wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u - of uw partner - komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden.

Meer informatie over financial planning

Het voordeel van een financiele planning maken

Goed financieel advies is cruciaal voor een zekere financiele toekomst. Bij vermogensplanning gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Mede door veranderende wet- en regelgeving, bestaat toenemende behoefte om te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen tijdens uw diverse levensfasen. Wij bieden hulp bij financiele zaken met een persoonlijk financieel plan. 

Meer informatie over vermogens planning