FinanciŽle planning

Kfp; uw financieel planner in Amsterdam

Door samen met uw financieel planner in Amsterdam een financieel toekomstplan te maken, bent u beter voorbereid op onverwachtse gebeurtenissen en renderen uw financiën beter. Financial planning creëert rust in uw huidige en toekomstige financiën en de duidelijkheid die een gedegen financiële planning biedt, geeft meer ruimte om te genieten. Kamer Financial Planning helpt u graag bij het maken van een persoonlijk financieel plan waarin wij voor u doorrekenen wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u of uw partner komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden. Wilt u een financieel overzicht laten maken voor uw huishouden door een gecertificeerd financial planner? Dan bent u bij Kamer Financial Planning aan een betrouwbaar adres!

De voordelen van financiële planning in Amsterdam

Goed financieel advies is cruciaal voor een zekere financiele toekomst. Bij vermogensplanning gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg daarnaartoe. Mede door veranderende wet- en regelgeving, bestaat toenemende behoefte om te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen tijdens uw diverse levensfasen. Wij bieden hulp bij financiele zaken met een persoonlijk financieel plan. Wij beantwoorden onder andere de volgende vragen:

  • Is het beter uw hypotheek af te lossen, te sparen of te beleggen?
  • Hoe werkt de overdracht vermogen bij leven (schenken)?
  • Hoe werkt de overdracht vermogen na overlijden (testament)?
  • Heb ik extra vermogen nodig voor na mijn pensioen?;
  • Heb ik extra vermogen nodig voor het inkopen van zorg?;
  • Als ik extra vermogen nodig heb, hoeveel dan?;
  • Wat gebeurt er als mijn lijfrente vervalt?

Over Kamer Financial Planning

Frans Kamer is gecertificeerd financial planner bij Kfp. “Ik kijk naar uw financiële toekomst en luister goed naar uw uitgangspunten, wensen en doelstellingen. Als gecertificeerd financial planner analyseer ik de financiële haalbaarheid van uw doelen en beantwoord die met concrete oplossingen in samenwerking met diverse financiële specialisten." Naast gecertificeerd financial planner is Frans Kamer ook als professioneel vermogensbeheerder verbonden aan Steentjes Vermogensbeheer. Met zijn ruime ervaring als Senior beleggingsadviseur en Senior vermogensbeheerder kan hij ook overzicht bieden in uw financiële situatie en een beter rendement realiseren.

Maak een afspraak met Frans Kamer van Kfp!

Wilt u meer informatie? Of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Klik dan hier en vul uw gegevens in. Kfp neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Uw financiële planning in Amsterdam regelt u samen met Kfp!

Financial planning: nu analyseren, later profiteren

Samen met u maken wij een financiŽle analyse van uw huidige situatie dat resulteert in een persoonlijk financieel plan. Met het inzicht in uw huidige financiŽle situatie, maken wij vervolgens een planning voor uw financiŽle toekomst. Daarin kan onder andere staan wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u - of uw partner - komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden.

Meer informatie over financial planning

Het voordeel van een financiele planning maken

Goed financieel advies is cruciaal voor een zekere financiele toekomst. Bij vermogensplanning gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Mede door veranderende wet- en regelgeving, bestaat toenemende behoefte om te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen tijdens uw diverse levensfasen. Wij bieden hulp bij financiele zaken met een persoonlijk financieel plan. 

Meer informatie over vermogens planning