FinanciŽle planning

Financieel overzicht maken

Een financieel overzicht maken zorgt ervoor dat u beter bent voorbereid op onverwachtse gebeurtenissen en dat u financieel beter rendeert. Financial planning creëert rust in uw huidige en toekomstige financiën en de duidelijkheid die een gedegen financiële planning biedt, geeft meer ruimte om te genieten. Kamer Financial Planning helpt u graag bij het maken van een persoonlijk financieel plan waarin wij voor u doorrekenen wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u of uw partner komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden. Wilt u een financieel overzicht laten maken voor uw huishouden door een gecertificeerd financial planner? Dan bent u bij Kamer Financial Planning aan een betrouwbaar adres!

De voordelen van financiële planning

Door de veranderende wet- en regelgeving, zal er meer de behoefte bestaan om in diverse levensfases te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen om uw individuele wensen te kunnen financieren. Wilt u zich daarom gericht met vermogensplanning gaan bezighouden? Dan is een gedegen financieel plan cruciaal. Het gaat bij het opbouwen van een vermogen niet alleen om het doel. De weg ernaartoe is ook erg belangrijk. Samen met u beantwoordt Kamer Financial Planning de volgende vragen:

  • Heb ik extra vermogen nodig voor na mijn pensioen?
  • Heb ik extra vermogen nodig voor het inkopen van zorg?
  • Als ik extra vermogen nodig heb, hoeveel dan?
  • Is het beter uw hypotheek af te lossen, te sparen of te beleggen?
  • Hoe werkt de overdracht vermogen bij leven (schenken)?
  • Hoe werkt de overdracht vermogen na overlijden (testament)?

Over Kamer Financial Planning

De financiële planner bij Kamer Financial Planning is Frans Kamer. Naast een financieel overzicht maken van uw huishouden, helpt hij ook graag bij vermogensbeheer. Frans Kamer heeft ruime ervaring onder andere door zijn functies als senior beleggingsadviseur en senior vermogensbeheerder. Hij kan u dus absoluut verder helpen bij het maken van een financieel overzicht. “Als uw betrokken en discrete financial planner kijk ik ook naar uw financiële toekomst en luister ik goed naar uw uitgangspunten, wensen en doelstellingen. Vanuit mijn functie als financial planner analyseer ik de financiële haalbaarheid van uw doelen en beantwoord die met concrete oplossingen in samenwerking met diverse vakspecialisten.”

Maak een afspraak met Frans Kamer van Kamer Financial Planning!

Wilt u meer informatie? Of wilt u graag een eerste kennismakingsgesprek? Druk dan op de button ‘contact’ rechts boven in de pagina en vul uw gegevens in. Kamer Financial Planning neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Een financieel overzicht maken doet u samen met Kamer Financial Planning!

Financial planning: nu analyseren, later profiteren

Samen met u maken wij een financiŽle analyse van uw huidige situatie dat resulteert in een persoonlijk financieel plan. Met het inzicht in uw huidige financiŽle situatie, maken wij vervolgens een planning voor uw financiŽle toekomst. Daarin kan onder andere staan wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u - of uw partner - komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden.

Meer informatie over financial planning

Het voordeel van een financiele planning maken

Goed financieel advies is cruciaal voor een zekere financiele toekomst. Bij vermogensplanning gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Mede door veranderende wet- en regelgeving, bestaat toenemende behoefte om te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen tijdens uw diverse levensfasen. Wij bieden hulp bij financiele zaken met een persoonlijk financieel plan. 

Meer informatie over vermogens planning