FinanciŽle planning

Financial planning maken

Een financial planning maken zorgt ervoor dat u beter voorbereid bent op onverwachtse wendingen en u rendeert financieel beter. Met een financial planning creëert u rust in uw financiën. Zowel nu als in de toekomst. U staat er misschien niet direct bij stil, maar door de financiële rust kunt u meer genieten en dit verhoogt de kwaliteit van uw leven. Kamer Financial Planning helpt u graag bij het maken van een financieel overzicht. In het financiële plan rekent Kamer Financial Planning voor u door wat het betekent als u nu arbeidsongeschikt raakt, werkloos wordt of u of uw partner komt te overlijden. Niet leuk, maar wel nodig. Wij geven hierbij op een professionele manier aan of er gerichte acties nodig zijn om onverwachte gebeurtenissen in uw leven financieel het hoofd te bieden. Wilt u een financial planning maken voor uw huishouden? Dan zit u bij Kamer Financial Planning goed!

Waarom een financial planning laten maken?

Door de veranderde wet- en regelgeving zal er meer de behoefte zijn om in diverse levensfases te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen om uw individuele wensen te kunnen financieren. Als die behoefte er is, is het logisch dat u zich gericht met een vermogensplanning bezig gaat houden. Hiervoor is een gedegen financial planning cruciaal. Bij het opbouwen van een vermogen gaat het niet alleen om het doel. De weg ernaar toe is ook erg belangrijk. Onderweg beantwoorden we samen de volgende vragen:

  • Heb ik extra vermogen nodig voor het inkopen van zorg?
  • Heb ik extra vermogen nodig voor na mijn pensioen?
  • Als ik extra vermogen nodig heb, hoeveel dan?
  • Is het beter uw hypotheek af te lossen, te sparen of te beleggen?
  • Hoe werkt de overdracht vermogen bij leven (schenken)?
  • Hoe werkt de overdracht vermogen na overlijden (testament)?

Maak een afspraak

Wilt u graag wat meer informatie over de diensten of direct een financial planning laten maken? Vul ons contactformulier dan in. Dit doet u door op de button rechtsboven in de pagina te klikken. Kamer Financial Planning neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u een vrijblijvend introductiegesprek? Dat kan ook. Het eerste gesprek duurt circa twee uur en is altijd gratis.

Financial planning: nu analyseren, later profiteren

Samen met u maken wij een financiŽle analyse van uw huidige situatie dat resulteert in een persoonlijk financieel plan. Met het inzicht in uw huidige financiŽle situatie, maken wij vervolgens een planning voor uw financiŽle toekomst. Daarin kan onder andere staan wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u - of uw partner - komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden.

Meer informatie over financial planning

Het voordeel van een financiele planning maken

Goed financieel advies is cruciaal voor een zekere financiele toekomst. Bij vermogensplanning gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Mede door veranderende wet- en regelgeving, bestaat toenemende behoefte om te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen tijdens uw diverse levensfasen. Wij bieden hulp bij financiele zaken met een persoonlijk financieel plan. 

Meer informatie over vermogens planning