FinanciŽle planning

Financieel overzicht laten maken

Zit u eraan te denken om een financieel privé overzicht te laten maken? Met een financieel overzicht zorgt u ervoor dat u beter voorbereid bent op onverwachtse wendingen in het leven en daarbij rendeert u financieel beter. Heeft u behoefte aan rust in u financiën en wilt u echt weten hoe u ervoor staat, nu en in de toekomst? Dan is het tijd voor een privé overzicht van uw financiële status. Kamer Financial Planning helpt u graag bij het maken van een financieel overzicht.

De voordelen van uw privé overzicht financiën

Kamer Financial Planning verzekert u dat u na het maken van uw financieel privé overzicht meer kunt genieten dankzij de opheldering en dat verhoogt vooral de kwaliteit van uw leven. U weet waar het op staat. Wij helpen u vervolgens graag verder als blijkt dat er stappen gezet moeten worden om te zorgen dat u er nu ook goed voor staat mocht er iets onverwachts gebeuren. U maakt een financieel overzicht privé, omdat het zomaar kan zijn dat u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of uw partner komt te overlijden. Niet leuk, maar wel heel goed om bij stil te staan. Daarom rekent Kamer Financial Planning voor u door wat het betekent als een eerdergenoemde gebeurtenis voorvalt. Om onder andere de volgende redenen is een financieel overzicht maken het waard:

  • Rust en rendement;
  • Nu analyseren, later profiteren;
  • Eindelijk overzicht in uw financiële situatie.

Over Kamer Financial Planning

De financiële planner bij Kamer Financial Planning is Frans Kamer. Frans Kamer heeft ruime ervaring onder andere door zijn functies als senior beleggingsadviseur en senior vermogensbeheerder. Hij kan u dus absoluut verder helpen bij het maken van een financieel overzicht. “Als uw betrokken en discrete financial planner kijk ik ook naar uw financiële toekomst en luister ik goed naar uw uitgangspunten, wensen en doelstellingen. Vanuit mijn functie als financial planner analyseer ik de financiële haalbaarheid van uw doelen en beantwoord die met concrete oplossingen in samenwerking met diverse vakspecialisten.”

Laat uw privé financieel overzicht maken

Wilt u een privé financieel overzicht maken voor uw huishouden? Dan zit u bij Kamer Financial Planning goed! Vul dan ons contactformulier rechtsboven in de pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Financial planning: nu analyseren, later profiteren

Samen met u maken wij een financiŽle analyse van uw huidige situatie dat resulteert in een persoonlijk financieel plan. Met het inzicht in uw huidige financiŽle situatie, maken wij vervolgens een planning voor uw financiŽle toekomst. Daarin kan onder andere staan wat het betekent als u nu werkloos wordt, arbeidsongeschikt raakt of u - of uw partner - komt te overlijden en welke acties nodig zijn om dergelijke onverwachte gebeurtenissen financieel het hoofd te bieden.

Meer informatie over financial planning

Het voordeel van een financiele planning maken

Goed financieel advies is cruciaal voor een zekere financiele toekomst. Bij vermogensplanning gaat het niet alleen om het doel, maar ook om de weg ernaartoe. Mede door veranderende wet- en regelgeving, bestaat toenemende behoefte om te beschikken over de juiste hoeveelheid vermogen tijdens uw diverse levensfasen. Wij bieden hulp bij financiele zaken met een persoonlijk financieel plan. 

Meer informatie over vermogens planning